Ţara unde poliţia a arestat 24 de persoane pentru răspândirea de informaţii false despre coronavirus

Postat la 26 februarie 2020 202 afişări

Ţara unde poliţia a arestat 24 de persoane pentru răspândirea de informaţii false despre coronavirus

 Poliţia iraniană a anunţat azi că a arestat 24 de persoane acuzate că ar fi postat pe internet mesaje false, menite să răspândească panica, despre epidemia de coronavirus, informează agenţia ISNA, citată de France 24.

Arestările au avut loc după înfiinţarea unui departament creat special pentru a analiza postările de pe internet referitoare la epidemie.

Vahid Majid, şeful acestui nou departament, a anunţat că alte 118 persoane au fost eliberate după ce au dat declaraţii la Poliţie şi au primit avertismente.

În momentul de faţă, Iranul a depăşit Italia ca număr al deceselor şi se află, după China, pe al doilea loc la nivel mondial în privinţa morţilor cauzate de coronavirus.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii de la Teheran, Kianush Jahanpur, a anunţat miercuri că 19 oameni au murit din cauza coronavirusului, iar alţi 139 sunt infectaţi, potrivit Reuters.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politie,
arestare,
falsificare,
informatii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.