Din marile magazine se cumpără ca de sărbători, cele mai căutate sunt produsele neperisabile

Postat la 25 februarie 2020 588 afişări

Din marile magazine se cumpără ca de sărbători, cele mai căutate sunt produsele neperisabile

Din magazine se cumpără ca de sărbători, în special produse neperisabile, cum sunt conservele, a declarat marţi George Bădescu, director executiv al Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale din România.

Bădescu spune că în scurt timp stocurile vor fi refăcute şi că nu există motive de îngrijorare, dar a admis posibilitatea scăderii unor stocuri, din cauza cererii mari.

„Suntem deja în comunicare cu cei care fac aprovizionarea şi nu avem motive să credem că aceste cereri nu vor fi onorate”, a spus Bădescu, dar nu a precizat perioada de timp pentru care există stocuri sau după cât timp ar putea apărea probleme.

Ştirile privind evoluţia epidemiei de coronovirus, dar şi modul în care italienii au reacţionat la apariţia bolii, golind magazinele de produse alimentare sau de igienă au dus la o creştere a numărului clienţilor şi în magazinele din România, precum şi la o majorare a cantităţilor de produse cumpărate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
magazine,
produse,
cumparare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.