Prima ţară din lume în care toate persoanele infectate cu coronavirus s-au vindecat

Postat la 25 februarie 2020 2212 afişări

Prima ţară din lume în care toate persoanele infectate cu coronavirus s-au vindecat

Cei 16 cetăţeni vietnamezi care au fost infectaţi cu coronavirus s-au vindecat, a spus ministrul Sănătăţii din Vietnam, adăugând că niciun caz nou de îmbolnăvire nu a fost înregistrat din 13 februarie până acum, scrie Reuters.

Ultimul pacient care s-a vindecat, un bărbat în vârstă de 50 de ani ce luase virusul de la fiica sa care se întorese din Wuhan, şi-a revenit complet, a mai spus oficialul.

El a mai declarat că starea celorlalţi pacienţi, printre care se află şi un copil în vârstă de trei luni, este din ce în ce mai bună.

Vietnam a raportat primele cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus pe data de 23 ianuarie, în cazul a doi cetăţeni chinezi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
infectare,
cazuri,
anunt,
vietnam

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.