Ţara unde banii nu mai au nicio valoare: aurul fals dintr-un joc video este mai valoros decât moneda naţională

Autor: Florin Casota Postat la 09 mai 2018 1898 afişări

Moneda naţională a Venezuelei s-a depreciat atât de mult încât până şi aurul fals din jocul video World of Warcraft (WoW) l-a depăşit în valoare, scrie Yahoo Finance.

Ţara unde banii nu mai au nicio valoare: aurul fals dintr-un joc video este mai valoros decât moneda naţională

În august, aurul din WoW valoara de aproape două ori mai mult decât un bolivar. Acum, valoarea aurului din joc este de şapte ori mai mare decât cea a monedei naţionale a Venezuelei. Cum este posibil? 

 

Un dolar american valorează aproape 69 de bolivari în prezent. Preţul token-urilor jocului WoW, valută virtuală care poate extinde timpul de joc al jucătorului sau cu care poate cumpăra diferite obiecte, este de 20 de dolari. De asemenea, token-urile pot fi cumpărate şi în joc cu aur (moneda de schimb a jocului). 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.