Ţara care a trecut prin mai multe războaie şi atacuri teroriste, dar nu a cedat niciodată este pe cale să fie învinsă de pandemia de COVID-19. Preşedintele a aprobat „declaraţia federală de dezastru major"

Postat la 13 aprilie 2020 1265 afişări

Ţara care a trecut prin mai multe războaie şi atacuri teroriste, dar nu a cedat niciodată este pe cale să fie învinsă de pandemia de COVID-19. Preşedintele a aprobat „declaraţia federală de dezastru major"

Este pentru prima dată în istoria SUA, când toate cele 55 de state se află pe pragul dezastrului, a anunţat preşedintele Donald Trump.

Conform CNN, preşedintele Donald Trump a aprobat „declaraţia federală de dezastru major" în toate cele 55 de state şi este pentru prima dată în istoria când această situaţie se întâmplă în mod simultan. În lista acestor state se includ Insulele Virgine Americane, Comunitatea Insulelor Mariane de Nord, Districtul Columbia, Guam şi Puerto Rico.

Cel puţin 22.020 de oameni au murit din cauza Covid-19 în Statele Unite, cele mai mari cifre de până acum fiind în statul New York, iar numărul cazurilor confirmate a ajuns la 55.150. Statele Unite au înregistrat mai multe victime din cauza COVID-19 decât oricare altă ţară din lume. Aproximativ 2.000 de decese pe zi au fost raportate în ultimele patru zile, iar New York este epicentrul epidemiei din SUA.

Administraţia Trump susţine că relaxarea restricţiilor va putea avea loc la data de 1 mai, dar a avertizat că încă este prea devreme pentru a spune dacă acest obiectiv va fi atins. „Vedem lumină de la capătul tunelului”, a declarat un oficial al administraţiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dezastru,
presedinte,
aprobare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.