Tara marilor retineri pentru 24 de ore si arestari preventive. Niciun peste mare nu a fost condamnat

Postat la 13 septembrie 2010 16 afişări

Filmul evenimentelor judiciare ale caror capete de afis au fost celebritati din topul miliardarilor romani sau de pe esichierul politico-mediatic, arata ca, pana in prezent, nu s-a reusit nicio condamnare a unui "peste mare".

Coincidenta sau nu, dintre personalitatile care au fost "saltate" de procurori, cel mai putin au petrecut in spatele gratiilor cei mai bogati: Dinu Patriciu si Puiu Popoviciu au stat o zi in celula fiind doar retinuti, fara a primi mandate de arestare. Gigi Becali a fost arestat si eliberat dupa doua saptamani. La momentul arestarii sale, averea finantatorului Stelei era deja in puternic declin din pricina scaderii galopante a pretului terenurilor si a tranzactiilor cu acestea, Becali ducand chiar o lipsa acuta de lichiditati.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
Vantu,
arest,
retineri,
condamnari
/actualitate/tara-marilor-retineri-pentru-24-de-ore-si-arestari-preventive-niciun-peste-mare-nu-a-fost-condamnat-7208474
7208474
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.