Ţara care pregăteşte campania de vaccinare cu a patra doză. „Este doar o chestiune de timp”, transmite Ministerul Sănătăţii

Postat la 23 noiembrie 2021 289 afişări

Ţara care pregăteşte campania de vaccinare cu a patra doză. „Este doar o chestiune de timp”, transmite Ministerul Sănătăţii

Directorul general al Ministerului Sănătăţii din Israel, profesorul Nachman Ash, spune că cetîţenii vor trebui să primească o a patra doză a vaccinului anti-Covid-19 cândva în viitor, pe măsură ce nivelurile de anticorpi scad.

„Este o chestiune de timp, întrebarea este cât timp. Dacă protecţia durează un an, am fi încântaţi… În orice caz, probabil că nu va dura mulţi ani şi va trebui să continuăm să ne vaccinăm din când în când. Sper să fie un an sau mai mult”, a spus el, potrivit YnetNews.

Ministerul Sănătăţii din Israel a raportat în weekend că valoarea R a coronavirusului din ţară – care indică câţi oameni, în medie, infectează un singur purtător de virus – a depăşit 1 pentru prima dată după câteva luni.

Numărul de reproducere a virusului, sau valoarea R, a ajuns la 1,02, ceea ce indică faptul că pandemia ar putea reveni în Israel după săptămâni de declin constant.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
timp,
minister,
ministerul sanatatii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.