Ţara care a declarat fiecare vineri zi liberă de sărbătoare

Autor: Ştefan Stan Postat la 08 aprilie 2016 12894 afişări

Ţara care a declarat fiecare vineri zi liberă de sărbătoare

Măsurile vor include şi obligarea utilizatorilor mari de curent electric, precum mall-urile sau hotelurile, să îşi genereze singuri electricitate pentru nouă ore pe zi. Operatorii din industria grea îşi vor reduce consumul de electricitate cu 20%.

”Planul este pentru două luni şi ne va ajuta să treacă prin cea mai dificlă perioadă, cu riscuri extrem de ridicate. Fac apel la tineret şi la familii să se alăture nouă şi să reuşim cu acest plan. Trebuie să colaborăm şi să fim disciplinaţi pentru a confrunta această situaţie extremă”, a spus Maduro.

Anunţul vine după ce preşedintele a ”oprit” ţara pentru o săptămână, în timpul vacanţei de Paşte, dând muncitorilor trei zile libere în plus.

Ţara care a declarat fiecare vineri zi liberă de sărbătoare

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
declaratii,
sarbatoare,
electricitate
/actualitate/tara-care-a-declarat-fiecare-vineri-zi-libera-de-sarbatoare-15216772
15216772
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.