Cel mai scump oraş de locuit şi muncit

Postat la 07 aprilie 2016 1082 afişări

Cel mai scump oraş de locuit şi muncit

Reţeaua imobiliară Savills a publicat recent clasamentul oraşelor în care este cel mai scump de locuit şi muncit. În fruntea acestuia se află în acest an Londra, care depăşeşte alte capitale considerate scumpe, precum New York şi Paris, relatează lefigaro.fr.

O persoană care trăieşte la Londra are nevoie de nu mai puţin de 112.800 de dolari pe an, capitala britanică remarcându-se cu o sumă anuală de două ori mai mare decât Sydney, Los Angeles sauChicago, potrivit calculelor reţelei Savills. Podiumul este completat deNew York şi Hong Kong, urmate, în ordine, de Paris şi Tokyo, unde ar fi nevoie de o sumă anuală între 70.000 şi 78.000 de euro

Citiţi mai multe pe www.digi24.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cel-mai-scump-oras-de-locuit-si-muncit-15217253
15217253
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.