Avertisment fără precedent de la guvernatorul Isărescu. Se întâmplă pentru prima oară în România

Postat la 08 aprilie 2016 32838 afişări

Isărescu, cel mai longegiv şef de ban­că centrală în lume, cu un mandat de un sfert de secol, trage (din nou) un sem­nal de alar­mă

Avertisment fără precedent de la guvernatorul Isărescu. Se întâmplă pentru prima oară în România
Isărescu, cel mai longegiv şef de ban­că centrală în lume, cu un mandat de un sfert de secol, trage (din nou) un sem­nal de alar­mă cu privire la efectele pe care legea dă­rii în plată, cel mai con­tro­­versat act normativ al României ulti­mi­lor ani, ar putea să le aibă în economie.

 

BNR s-a exprimat împotriva acestei legi încă din toamna anului 2015, iar după soli­ci­tarea de reexaminare de la Pre­şedinţie, a for­mu­lat o serie de amen­da­mente. BNR susţine că dacă aceste amen­damente vor fi adoptate, vor redu­ce implicaţiile sistemice ale legii, o vor fa­ce aplicabilă doar persoanelor vul­ne­ra­bile, identificate prin criterii sociale clare.

 

Vedeţi AICI avertisment fără precedent de la guvernatorul Isărescu

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mugur isarescu,
avertisment,
guvernator
/actualitate/avertisment-fara-precedent-de-la-guvernatorul-isarescu-se-intampla-pentru-prima-oara-in-romania-15218872
15218872
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.