Tanasescu: Romania poate acoperi gaura din buget, dar va plati scump

Postat la 10 noiembrie 2009 14 afişări

"Nu stiu daca sa ma declar dezamagit de mediul politic, e mai degraba o parere de rau ca nu am putut pune pe tapet un buget, este pacat pentru toata munca depusa", declara pentru Gandul Mihai Tanasescu, reprezentantul Romaniei la FMI.

Pana la sfarsitul acestui an, fiecare bugetar isi va lua un concediu fara plata de cel mult opt zile, adica patru zile in noiembrie si patru zile in decembrie, si nu zece zile, cat prevede legea de reorganizare a unor institutii si autoritati publice. In consecinta, si economiile pe care le va face statul prin aceasta masura vor fi mai mici fata de calculele initiale, respectiv 80% din cele 1,6 miliarde de lei, adica 1,28 miliarde de lei, a anuntat luni Gheorghe Pogea, ministrul interimar al Finantelor si Muncii.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
buget,
economie,
politic,
dezamagire,
Mihai Tanasescu,
FMI
/actualitate/tanasescu-romania-poate-acoperi-gaura-din-buget-dar-va-plati-scump-5094590
5094590
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.