Tânărul din România care şi-a deschis prima afacere căutând-o pe Google şi face acum cu aceasta milioane de euro vine cu o nouă idee de afacere

Postat la 15 august 2022 1335 afişări

Tânărul din România care şi-a deschis prima afacere căutând-o pe Google şi face acum cu aceasta  milioane de euro vine cu o nouă idee de afacere

Dorinţa românilor de a integra în meniu produse care să le asigure o alimentaţie cât mai sănătoasă a fost accelerată de pandemie, consumul de peşte şi fructe de mare fiind în continuă creştere, spun reprezentanţii Fish to Door, prima platformă online din România care livrează peşte şi fructe de mare direct la uşa clienţilor.

Povestea afacerii a început în mai 2020, în plină pandemie, odată cu dorinţa antreprenorului Paul Nicolau - cel care deţine restaurantul Taverna Racilor din Bucureşti şi Piaţa de Peşte din Obor (Bucureşti) - de a găsi o modalitate prin care peştele şi fructele de mare pe care le comercializa doar în depozitul din Giurgiu să ajungă cât mai uşor în casele românilor.

Compania comercializează produse originare din Spania, Italia, Grecia, Maroc, Ecuador, Cuba, Indonesia, Maroc, Senegal. În topul preferinţelor românilor se află creveţii, scoicile, caracatiţa, calamarii şi peştele din Marea Neagră.

„Consumatorul român este unul novice deoarece se află la început în privinţa consumului de fructe de mare. Românul este în schimb curios, deschis la nou, la un mod de viaţă sănătos printr-o alimentaţie corectă. Se cunosc beneficiile consumului de peşte şi fructe de mare, piaţa cunoscând o creştere de la an la an. De la fructele de mare de larg consum, clienţii noştri încep să aibă cerinţe din ce in ce mai exotice: homari, picioare de crab de Alaska, scoici Saint Jacques ar fi doar câteva exemple”, spune Paul Nicolau, fondatorul businessului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romani,
alimentatie,
pandemie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.