Tânără care era în izolare, prinsă de poliţişti după ce a plecat de acasă şi a fost reclamată de soţ

Postat la 05 aprilie 2020 181 afişări

Tânără care era în izolare, prinsă de poliţişti după ce a plecat de acasă şi a fost reclamată de soţ

O tânără care se afla acasă, în izolare, a fost prinsă de poliţiştii din Argeş după ce a plecat şi a fost reclamată de soţ. Aceasta a fost găsită într-o maşină, cu alţi doi bărbaţi iar acum se află în carantină instituţionalizată, ea fiind şi amendată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentanţii Poliţiei Argeş au transmis că, sâmbătă, oamenii legii au fost sesizaţi de către un bărbat întors recent în România dintr-o ţară aflată în „Zona roşie”, cu privire la faptul că persoana cu care se afla izolat, a părăsit locuinţa unde se aflau împreună.

În urma verificărilor, în scurt timp, poliţiştii au identificat autoturismul cu care tânăra de 18 ani a plecat. În acelaşi autoturism, împreună cu aceasta, se mai aflau doi bărbaţi de 24 şi 25 de ani.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
plecare,
politisti,
tanara,
prindere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.