OFICIAL.Incă un oraş din România intră total in CARANTINĂ

Postat la 04 aprilie 2020 439 afişări

OFICIAL.Incă un oraş din România intră total in CARANTINĂ

Ministrul de Interne a spus că fost emisă o nouă Ordonanţă Militară prin care se instituie carantina generală pentru localitatea Ţăndărei.Va fi permisă doar intrarea şi ieşirea din oraş pentru transportul de marfă pentru aprovizionarea populaţiei, dar şi persoanelor ca lucrează în afara localităţii.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a spus că decizia a fost luată după ce 31 de persoane din totalul de 48 din judeţul Ialomiţa, confirmate cu COVID-19, sunt din Ţăndărei. Este vorba despre un procent de peste 60%, a spus ministrul.

De asemenea, Vela a precizat că din cei opt pacienţi decedaţi în judeţul Ialomiţa, şate sunt tot din Ţăndărei.

„Se instituie carantină pentru Ţăndărei. Anunţ cetăţenii din Ţăndărei că măsurile de verificare se realizează de către personalul structurilor Ministerului de Interne, în colaborare cu cele ale Ministerului Apărării. Vom aplica legea”, a subliniat Vela, într-o declaraţie de presă, în care a anunţat emiterea Ordonanţei Militare numărul 7.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
intrare,
oficiali,
romania,
tandarei

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.