Culori vesele pentru zile mohorâte

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 04 aprilie 2020 57 afişări

Chiar dacă ţinuta se mai poate relaxa un pic în condiţiile lucrului de acasă, unii ar putea dori să se îmbrace totuşi elegant şi când participă la videoconferinţe pentru chestiuni de serviciu, pentru a menţine o aparenţă de normalitate în aceste zile.

Culori vesele pentru zile mohorâte

Lor li se potriveşte numai bine o tendinţă recentă din moda masculină, pe care încearcă s-o promoveze diverse case de modă, scrie Wall Street Journal. Costumele în culori mai vesele, uneori îndrăzneţe chiar, au apărut prin diverse filme ori s-au afişat în ele actori şi cântăreţi. Le mai poartă şi unele vedete TV pentru a-şi crea o imagine distinctă, uşor de reţinut de către public. Restul lumii poartă, în general, costume în culori monotone, dar acum are ocazia să facă o schimbare, când vrea să se îmbrace elegant pentru lucrul de acasă şi în acelaşi timp să mai înveselească ţinuta. Pentru cei cu adevărat îndrăzneţi casa Alexander McQueen propune un costum bărbătesc în aceeaşi nuanţă de roz ca aceea pe care o poartă elegant păsările flamingo, casa franceză Jacquemus are în ofertă costume verde-limetă, iar Marni a optat pentru turcoaz ce aminteşte de Caraibe. Pe de altă parte, o altă casă franceză, Berluti, a preferat o veselie ceva mai temperată cu ale sale costume galben-muştar, negru-vineţiu de pătlăgeaua vânătă ori roşu-tomat, iar casa newyorkeză Sies Marjan sugerează bărbaţilor să poarte roşu-stacojiu.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.