O tânără, vedetă pe Instagram, a plecat în vacanţă, deşi a fost diagnosticată cu coronavirus. Ea s-a dat de gol după ce a publicat fotografii pe internet. Scriitoare: E o ameninţare

Postat la 03 aprilie 2020 842 afişări

O tânără, vedetă pe Instagram, a plecat în vacanţă, deşi a fost diagnosticată cu coronavirus. Ea s-a dat de gol după ce a publicat fotografii pe internet. Scriitoare: E o ameninţare

O tânără influencer cu peste 1,3 milioane de urmăritori pe Instagram a dezvăluit că suferă de coronavirus. Fata a spus că a apelat la un prieten medic pentru a se testa. Tânăra a stârnit revolta internauţilor după ce nu a publicat fotografii pe reţelele sociale în vacanţă, fără a respecta periaada de carantină

Arriele Charnas, o tânără devenită celebră pe reţeaua socială Instagram, a fost criticată dur de mai mulţi utilizatori de internet, după ce a sfidat mai multe reguli impuse în timpul epidemiei de coronavirus, potrivit The Independent.

Atunci când a început să se simtă rău, ea a recunoscut că a apelat la un prieten care lucrează ca medic pentru a beneficia de testul pentru coronavirus şi influenza, în timp ce SUA se confruntă cu deficit de teste.

După această dezvăluire, fata nu a respectat nici regulile de carantină şi a plecat în vacanţă, la 8 zile după ce a primit diagnosticul de coronavirus.

Fata a călătorit 160 de kilometri cu maşina, la un apartament de lux, în Hamptons, închiriat de familia ei. Autorităţile din New York au avertizat cetăţenii să nu facă drumuri care nu sunt esenţiale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tanara,
vacanta,
fotografii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.