Tânăra care conduce activitatea de credite de retail pentru una dintre cele mai mari bănci din România: „Îmi practic meseria fără jumătăţi de măsură”

Postat la 21 august 2020 242 afişări

Tânăra care conduce activitatea de credite de retail pentru una dintre cele mai mari bănci din România: „Îmi practic meseria fără jumătăţi de măsură”

ROL OCUPAT ÎN COMPANIE: Din rolul actual, pe care l-am preluat în 2016, sunt responsabilă de managementul portofoliilor de credite persoane fizice, precum şi de gestionarea şi îmbunătăţirea continuă a aplicaţiilor şi proceselor de creditare retail. Pe durata stării de urgenţă din 2020 şi cât a fost în vigoare OUG 37/2020, alături de echipa mea am depus toate eforturile pentru a putea susţine clienţii afectaţi de repercusiunile contextului economic dificil.

CELE MAI IMPORTANTE ROLURI PROFESIONALE AVUTE PÂNĂ LA ACEASTĂ FUNCŢIE: Fac parte din echipa Garanti BBVA încă de la absolvirea studiilor universitare, în 2006. Îmi iubesc meseria, pe care o practic cu emoţie şi pasiune, dar fără jumătăţi de măsură. Anterior acestei funcţii am ocupat poziţia de retail underwriting manager.

CEO/ANTREPRENOR ADMIRAT: Consider că brandul Dedeman este „The Romanian Dream” – o poveste antreprenorială românească de succes, care a reuşit să crească într-o piaţă concurenţială dominată de multinaţionale. Îi admir, prin urmare, pe fraţii Pavăl pentru viziune şi strategie de business, pentru cum şi-au diversificat operaţiunile şi au suţinut dezvoltarea mediului de afaceri local.

Profilul Alinei Plătică a apărut în anuarul 100 TINERI MANAGERI DE TOP DIN ROMÂNIA.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
management,
credit,
romania,
meserie,
ocupare,
rol

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.