Tânăra care a renunţat la o carieră în televiziune pentru a decide ce magazine intră în mallurile AFI Europe

Autor: Ioana Matei Postat la 23 august 2017 6834 afişări

Din funcţia de leasing manager în cadrul AFI Europe – Malls Division, Luciana Giurea coordonează un portofoliu din care fac parte atât proiecte existente (Cotroceni şi Ploieşti), cât şi proiecte în curs de dezvoltare, precum cel de la Braşov, a cărui deschidere este programată pentru finalul anului 2018. Ea este responsabilă de activitatea a 60 de angajaţi ai acestei divizii.

Tânăra care a renunţat la o carieră în televiziune pentru a decide ce magazine intră în mallurile AFI Europe

Luciana Giurea a urmat un parcurs profesional atipic: de la o pregătire pentru o carieră în avocatură a trecut la televiziune, apoi la real estate. „Indiferent că este vorba despre un contract, o transmisiune în direct sau un proiect imobiliar, am învăţat că rămân la fel de importante onestitatea, bunul simţ şi respectul atât pentru echipa din care faci parte, cât şi pentru oamenii din faţa ta. Restul se învaţă”, descrie Giurea câteva dintre principiile după care se ghidează în carieră.

Ea a absolvit studiile Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti (2011), iar apoi şi-a consolidat pregătirea teoretică printr-un program masteral în diplomaţie şi negocieri, la Facultatea de Relaţii Internaţionale, la SNSPA. Înainte de a intra în domeniul imobiliar, a lucrat ca moderator pentru postul public de televiziune şi ca reporter în domeniul economic la un post privat de televiziune. Descrie ocazia de a face parte din echipa AFI Europe, unde s-a angajat în august 2014, drept cea mai mare reuşită. „A fost un vot de încredere din partea unor oameni cu viziune, care mi-au dat curaj să îmi ascult instinctul, să învăţ şi să cresc alături de ei. Mi s-a spus încă de la început să spun exact ce gândesc şi vom vedea dacă e bine sau nu, cu argumente, fără frică. M-am regăsit total în această filosofie şi am convingerea că această mentalitate este motorul succesului nostru.”

Cele mai recente realizări se leagă de centrele comerciale din portofoliul AFI Europe: gradul actual de ocupare a centrului comercial din Ploieşti este de 99%, iar AFI Cotroceni a ajuns la începutul lui 2017 la 100%. „Până la sfârşitul acestui an, scopul nostru este să optimizăm mixul de chiriaşi din AFI Cotroceni şi AFI Ploieşti. Pentru AFI Braşov, miza o reprezintă atât brandurile cunoscute, cât şi jucătorii locali puternici.”

LUCIANA GIUREA

29 DE ANI

LEASING MANAGER, AFI EUROPE ROMANIA

VENIT OPERAŢIONAL NET (NOI) (2016): 33,8 MIL. EURO  /  VÂNZĂRI RETAILERI AFI COTROCENI (2016): 240 MIL. EURO

NUMĂR DE ANGAJAŢI (MALLS DIVISION): 60

Mai multe astfel de poveşti au apărut în catalogul 100 Tineri Manageri de Top, ajuns anul acesta la a 12-a ediţie.


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.