Taco Bell se extinde cu un nou restaurant. Unde se va afla acesta

Autor: Ioana Matei Postat la 09 mai 2019 163 afişări

Taco Bell se extinde cu un nou restaurant. Unde se va afla acesta

Sphera Franchise Group continuă planurile de expansiune a brandului Taco Bell la nivel naţional şi deschide un nou restaurant, în ansamblul mixt Openville Timişoara.

În urmă cu aproximativ o lună, compania a anunţat deschiderea unei unităţi din Sibiu.  Acesta este amplasat la parterul clădirii de birouri UBC 1, situat în ansamblul mixt Openville, pe Calea Sever Bocu, fiind o locaţie de tip inline, care dispune de o suprafaţă de 200 mp.

 „Încă de la lansarea brandului pe piaţă, primim constant mesaje de la fanii din întreaga ţară, care ne întreabă când ajungem şi în oraşul lor. Iar astăzi suntem bucuroşi să le putem răspunde celor din Ţimişoara că suntem aici ori de câte ori au poftă de produse cu gust original, de inspiraţie mexicană. Şi, mai mult decât atât, că Taco Bell îi aşteaptă într-unul dintre principalele destinaţii de shopping şi entertainment din România. În acest moment, avem deja şapte unităţi Taco Bell pe harta locală, iar veştile bune vor continua în cursul acestui an”, a spus Costica Mişaca, Director General Taco Bell România.

Prin deschiderea acestei unităţi, Taco Bell a creat 35 de noi locuri de muncă pentru comunitate, noua echipă fiind gata să preia şi să prepare comenzile fanilor care vor alege Crunchwrap Supreme, delicioşii Tacos, Burritos, Quesadillas sau oricare produs şi meniu din ofertă.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.