Tabăra „15 minute” se întăreşte. Alţi doi primari din Gorj se alătură protestului pentru construcţia de autostrăzi

Postat la 12 martie 2019 97 afişări

Primarul PSD al oraşului Turceni şi edilul independent din comuna Bustuchin, judeţul Gorj, anunţă că se alătură protestului pentru construcţia de autostrăzi, la provocarea omului de afaceri Ştefan Mandachi din Suceava, care a construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova.

Tabăra „15 minute” se întăreşte. Alţi doi primari din Gorj se alătură protestului pentru construcţia de autostrăzi

După ce luni primarul ALDE al oraşului Rovinari, Robert Filip, a anunţat că angajaţii instituţiei şi mai mulţi consilieri locali vor întrerupe munca timp de 15 minute, pe 15 martie, şi primarul PSD al oraşului Turceni, Cristina Cilibiu, a răspuns provocării.

„Oraşul Turceni susţine protestul «15 minute de grevă. România vrea autostrăzi!». Şi Gorjul are nevoie de autostrăzi sau cel puţin de un drum expres. La rândul meu, îl provoc pe domnul Ion Ciocea, primar al comunei Bustuchin, să se alăture protestului nostru", a anunţat Cristina Cilibiu pe Facebook.

 

Marţi, primarul comunei Bustuchin, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că susţine demersul antreprenorului Ştefan Mandachi.

 

„Accept provocarea. Îmbrăţişez cu drag astfel de demersuri şi la rândul meu sugerez tuturor cetăţenilor să susţină ideea şi împreună să dăm un avertisment Guvernului. Chiar dacă la acest moment mi-am conturat statutul de independent, somez public toţi parlamentarii de Gorj să dea dovadă de interes, nu de dezinteres! Au fost aleşi să folosească timpul, nu să treacă prin timp. 15 Martie, ora 15.00, 15 minute! Chiar îi rog pe ceilalţi primari să se alăture. Protestează şi angajaţii, recuperăm după program. Eu provoc la rândul meu cetăţenii şi primarii, nu dau nume, şi primarii tot cetăţeni sunt", a declarat Ion Ciocea, primarul independent al comunei Bustuchin.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
autostrazi,
protest,
gorj,
constructie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.