Suspiciuni de plagiat electoral. Programul lui Nicuşor Dan, bun şi la Galaţi

Postat la 20 aprilie 2016 196 afişări

Suspiciuni de plagiat electoral. Programul lui Nicuşor Dan, bun şi la Galaţi

Acuzaţii de plagiat electoral între doi candidaţi la locale. Liberalul Nicuşor Ciumanceco vrea primăria oraşului Galaţi, dar promisiunile lui sunt contestate de rivali pe motiv că ar fi copiate din programul electoral al lui Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei. Gălăţeanul se apără şi spune că sunt propuneri primite pe internet de la susţinători.

Nicuşor Dan a publicat pe pagina lui de internet programul electoral încă din ianuarie. Două luni mai târziu, candidatul PNL la Primăria Galaţi posta pe Facebook părţi din proiectul său electoral.

Între cele două sunt însă mari asemănări, în ceea ce priveşte soluţiile pentru a micşora preţul gigacaloriei. Nicuşor Ciumacenco formulează aceleaşi propuneri, cu aceleaşi cuvinte ca şi Nicuşor Dan pentru problema câinilor fără stăpân, pentru transportul în comun sau pentru educaţie.

Cititi mai multe pe wwwdigi24.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/suspiciuni-de-plagiat-electoral-programul-lui-nicusor-dan-bun-si-la-galati-15266597
15266597
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.