SURSE: Mihai Tudose a propus RESTRUCTURAREA Guvernului în şedinţa CEx al PSD

Postat la 08 ianuarie 2018 85 afişări

Premierul Mihai Tudose a propus luni, în şedinţa Consiliului Naţional Executiv al PSD, restructurarea Guvernului pe care îl conduce, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

SURSE: Mihai Tudose a propus RESTRUCTURAREA Guvernului în şedinţa CEx al PSD

Potrivit surselor citate, la începutul şedinţa Consiliului Executiv, premierul a luat cuvântul şi a pus în discuţie restructurarea Executivului.

Printre ministerele care ar putea fi comasare se regăsesc, pe lângă Apele cu Mediul, Energia cu Economia, Turismul şi Tineretul şi Sportul, Românii de pretutindeni cu Afacerile Externe, precum şi Educaţia şi Cercetarea.

În prezent, Guvernul are în componenţă, pe lângă premierul Mihai Tudose, trei vicepremieri, dintre care unul, Marcel Ciolacu, fără portofoliu, 24 de miniştri şi doi miniştri delegaţi - Mariu Nica şi Victor Negrescu, la Fonduri Europene şi la Afaceri Europene.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.