Bărbatul suspectat că a agresat sexual doi copii în Drumul Taberei, PRINS. Acesta este agent de poliţie la Brigada Rutieră

Postat la 08 ianuarie 2018 293 afişări

Un bărbat suspectat că ar agresat sexual doi copii într-un lift, vineri seara, a fost depistat de poliţişti, şi a fost dus la audieri. Acesta este agent la Poliţia Rutieră.

Bărbatul suspectat că a agresat sexual doi copii în Drumul Taberei, PRINS. Acesta este agent de poliţie la Brigada Rutieră

UPDATE 11:46: Poliţistul suspectat că ar fi agresat sexual doi minori, într-un lift al unui bloc din Drumul Taberei, activează la Brigada Rutieră din anul 2010, anterior fiind jandarm. Acesta se numeşte Eugen Stan, potrivit unor surse oficiale. Bărbatul are o fată care are în jur de 22 de ani.

„Activează în cadrul Poliţiei din 2010, a fost jandarm anterior. Este divorţat şi are şi o fată de 20 - 22 de ani", a declarat Florin Vîlnei, preşedintele Federaţiei Naţionale a Poliţiştilor SED LEX, pentru MEDIAFAX.

Surse oficiale au declarat, pentru MEDIAFAX, că numele bărbatului este Eugen Stan.

UPDATE 11:29: Naşa celor doi copii care au fost agresaţi, vineri seara, în liftul unui bloc din Drumul Taberei, a ajuns, luni, la audieri la Poliţia Capitalei, pentru a fi audiată, după ce un suspect a fost depistat, acesta fiind agent de poliţie. „Sunt naşa fetiţei şi copiii mergeau la mine", a declarat femeia când a ajuns la audieri.

UPDATE: Bărbatul suspectat că ar fi agresat doi minori, într-un lift al unui bloc din cartierul Drumul Taberei, ar fi agent de poliţie, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate anchetei. Acesta ar fi fost recunoscut de colegii săi ca urmare a vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. La scurt timp, informaţia a fost confirmată de Poliţia Capitalei care a anunţat, oficial, că persoana audiată în cazul de agresiune sexuală asupra a doi minori este agent al Brigăzii Rutiere.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.