Surpriza unui medic din Galaţi. A aflat la coadă, în farmacie, că nu este un bun profesionist

Autor: Petru Mazilu Postat la 03 martie 2021 1444 afişări

Un medic din Galaţi a aflat într-o farmacie că nu este un bun profesionist. Farmacista i-a spus unei cliente că specialistul care a eliberat reţeta nu-i bun. Medicul a auzit conversaţia deoarece aştepta la coadă şi, fără a-şi dezvălui identitatea, a intrat în discuţie, aflând că este şi mitocan.

Surpriza unui medic din Galaţi. A aflat la coadă, în farmacie, că nu este un bun profesionist

Medicul Sorin Bivolaru a povestit întâmplarea pe Facebook. El a intrat într-o farmacie şi a fost nevoit să aştepte deoarece înaintea sa se afla o bătrână cu o reţetă. Astfel, a auzit-o pe farmacista care i-a spus clientei în vârstă că medicul care a semnat reţeta nu se pricepe.

„În drum spre casă, intru într-o farmacie. În faţa mea o bătrânică îi întinde o reţetă simplă ”domnişoarei”. După o analiză scurtă, solicită ajutorul colegei. O altă ”domnişoară”. Domnişoara 2, apucă reţea şi după o analiză ultra, mega rapidă, dă ochii peste cap. Bătrânică întreabă ”s-a întâmplat ceva?”. Domnişoara 2 răspunde ”nu neapărat, mă uitam la medicul care v-a eliberat reţeta”. ”E vreo problemă cu reţeta?”, continuă bătrânica să întrebe. ”Cu reţeta nu, dar puteaţi să alegeţi un medic mai bun”(reţeta era parafată de mine), răspunde domnişoara 2”, a povestit medicul Sorin Bivolaru.

Când a ajuns în faţa farmacistei, medicul a solicitat explicaţii, fără a-şi dezvălui identitatea. Astfel, a aflat că este un medic slab, dar şi mitocan, arogant şi nesimţit. Farmacista a recunoscut că nu l-a cunoscut pe medic şi că vorbeşte din „auzite”

„Pleacă bătrânica, urmez. ”Mă iertaţi că vă întreb, de ce spuneţi că Dr. Bivolaru nu e aşa bun?” Domnişoara 2 simte pericolul şi încearcă să se eschiveze. Nu mă las ”am programare la el joi, aş vrea să ştiu dacă mai merg sau nu”. ”Cu ce să încep? Cu faptul că e mitocan, arogant şi nesimţit?”. ”Pe mine nu mă deranjează aroganţa mitocănia şi nici nesimţirea, atâta timp cât îmi rezolvă problema” îi răspund. ”Păi am auzit că, nici ca medic nu e aşa bun” îmi răspunde domnişoara 2. ”Aţi auzit? Credeam că i-aţi fost pacientă”. Eu dacă aş spune că am auzit despre dumneavoastră că sunteţi genul de fată care face un test de inteligenţă şi rezultă că e frumoasă, credeţi că ar fi corect faţă de dumneavoastră?!”, a mai povestit medicul.

Concluzia i-a aparţinut tot medicului Sorin Bivolaru. „O femeie nu se supără pe un bărbat pentru ce îi face, ci pe toate ocaziile ratate în care putea să îi facă ceva şi nu i-a făcut!”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
medic,
farmacie,
reţetă

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.