SURPRIZĂ majoră la McDonald's: Îşi schimbă TOTAL meniul în România. De acum veţi mânca la Mc cârnăciori olteneşti

Autor: Georgiana Călin Postat la 29 septembrie 2017 909 afişări

Din 29 septembrie, în toate restaurantele McDonald’s din ţară clienţii vor putea cumpăra produse în ediţie limitată -ciocănele de pui, cârnăciori olteneşti, salată asortată şi desert cu brânză dulce şi stafide.

SURPRIZĂ majoră la McDonald's: Îşi schimbă TOTAL meniul în România. De acum veţi mânca la Mc cârnăciori olteneşti

„Suntem mereu atenţi la obiceiurile şi preferinţele clienţilor noştri şi încercăm să rămânem pe placul lor oferindu-le un meniu divers, accesibil tuturor în orice moment în care ne vizitează. Produsele cu specific local au avut încă de la prima ediţie un succes peste aşteptări şi ne-am dat seama că sunt importante pentru clienţii noştri. Dacă anul trecut am avut primul produs realizat 100% din ingrediente locale, anul acesta propunem două produse 100% româneşti: cârnăciorii olteneşti şi ciocănelele de pui. Meniul e completat de salata asortată preparată din legume proaspete de la Eisberg, iar la final avem şi ceva dulce: desertul cu brânză dulce şi stafide”, a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România.

Campania Săptămâni Româneşti aduce în restaurante pentru prima dată ciocănelele de pui fragede, proaspăt preparate în restaurante după o reţetă autentică, la cele mai înalte standarde de calitate. O reţetă 100% locală şi un gust românesc autentic.

Cârnăciorii Olteneşti oferiţi de producătorul local Angst fac echipă perfectă cu chiflele proaspete, coapte în fabricile GoodMills, şi cu muştarul din Tecuci produs de Olympia. Reţeta creată 100% cu ingrediente oferite de producători locali se întoarce în restaurantele McDonald’s din toată ţara.  Celor două produse li se alătură salata asortată, preparată din legume proaspete oferite de partenerul local al McDonald’s, Eisberg.

Nu în ultimul rând, nici o masă românească nu e completă fără ceva dulce. Anul acesta propunem desertul cu brânză dulce şi stafide, alături de faimoasa îngheţată McDonaldʼs. Produsele din noua campanie Săptămâni Româneşti pot fi găsite în toate restaurantele McDonald’s din România începând cu 29 septembrie, în ediţie limitată şi în limita stocului disponibil.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.