SURPRIZA de proporţii de la BCE, care schimbă tot în cazul imigranţilor: Refugiaţii sunt şansa Europei la "SINUCIDEREA actuală"

Postat la 17 septembrie 2015 16930 afişări

SURPRIZA de proporţii de la BCE, care schimbă tot în cazul imigranţilor: Refugiaţii sunt şansa Europei la "SINUCIDEREA actuală"

Primul autobuz cu imigranţi a ajuns la graniţa sârbo-croată ieri în jurul prânzului. Într-un calm de zi normală ei ai fost înregistraţi, urmând să rămână în ţară dacă cer azil sau să meargă mai departe, dacă doresc. Autorităţile croate s-au arătat amabile dar nu este clar cât va putea face faţă această mică ţară care are graniţe co­mune cu Slovenia şi Ungaria, dacă Slo­ve­nia nu le va permite imigranţilor să meargă mai departe spre Austria, în condiţiile în care noua legislaţie adoptată la Budapesta îi poate pedepsi cu închisoarea pe cei care trec frontier fără permisiunea autorităţilor.

SURPRIZA de proporţii venită de la BCE care schimbă tot în cazul imigranţilor: Refugiaţii sunt şansa Europei la "SINUCIDEREA actuală"

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
caz,
refugiati,
bce,
sinucidere
/actualitate/surpriza-de-proportii-de-la-bce-care-schimba-tot-in-cazul-imigrantilor-refugiatii-sunt-sansa-europei-la-sinuciderea-actuala-14715880
14715880
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.