Surpriză: Anunţul făcut de USR-PLUS pentru Primăria Capitalei. Pe cine vor susţine ca primar

Postat la 30 septembrie 2019 242 afişări

Surpriză: Anunţul făcut de USR-PLUS pentru Primăria Capitalei. Pe cine vor susţine ca primar

Preşedintele USR Dan Barna a declarat, în cadrul emisiunii „Gândurile lui Cristoiu”, că ar susţine ideea unui candidat unic al Opoziţiei pentru Primăria Capitalei, precizând că aceasta este miza reală a procesului.

„E foarte clar că Nicuşor Dan e un om cu foarte bune şanse pentru Bucureşti. Ne gândim la procesul de competiţie. Mai e si Vlad Voiculescu. Nu s-a încheiat pentru că obiectul este să avem un candidat al Opoziţie şi trebuie să indentificăm candidatul cu cele mai mari şanse. Vrem să nu mai avem experienţa de la alegerile locale precedente. Miza reală a procesului este cum ajungem la mecanismul prin care să alegem candidatul unic al opoziţiei. Acela e obiectivul. În rest sunt paşi de făcut. PLUS şi-a desemnat un candidat, Vlad Voiculescu. USR e în procesul de a desemna candidat. Poate Niculor Dan. Întrebarea e facem competiţie sau facem un proces deschis, unde cel mai bine plasat candidat va fi nominalizat”, a afirmat Dan Barna.

„O să vedem ce vom folosi, primies, dar obiectul este să avem cel mai bun candidat al opoziţiei”, a completat liderul USR.

Întrebat dacă ALDE şi Pro România ar trebui să participe la această competiţie, acum că s-au anunţat ca partide opoziţie,, Dan Barna a răspuns: „De participat oricine poate să participe. Dar dacă ne uităm care sunt candidaţii cu şanse, nu sunt foarte mulţi în zona aceea”.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
usr,
capitala,
primaria capitalei,
primarie,
sustinere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.