Lia Olguţa Vasilescu, către liberalul care a propus decontarea ratelor la locuinţe ale magistraţilor: Câte dosare ai?

Postat la 29 septembrie 2019 495 afişări

Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu l-a întrebat pe senatorul PNL Marcel Vela, care a propus decontarea ratelor la locuinţe ale magistraţilor, câte dosare are şi cât de tare au reuşit să îl speria de şi-a pus semnătura pe un astfel de proiect de lege.

Lia Olguţa Vasilescu, către liberalul care a propus decontarea ratelor la locuinţe ale magistraţilor: Câte dosare ai?

„Câte dosare ai, domnule senator PNL, ca să îţi pui semnătura pe o asemenea lege? Cam cât de rau au reuşit să te sperie?”, a scris Lia Olguţa Vasilescu, duminică, pe Facebook.

Reacţia vine în contextul în care liberalul Marcel Vela a depus, la Senat, un proiect care prevede decontarea sumei alocate judecătorilor, procurorurilor şi personalului asimiliat, nu doar a chiriei, ci şi a ratei plătite pentru achiziţionarea unei locuinţe, în cazul în care aceştia nu primesc locuinţe de serviciu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
locuinte,
dosare,
olguta vasilescu,
magistrati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.