NEBUNIE! Zmeu al şoselelor! A zburat cu sute de km/h pe lângă poliţiştii din Iaşi

Postat la 29 septembrie 2019 818 afişări

NEBUNIE! Zmeu al şoselelor! A zburat cu sute de km/h pe lângă poliţiştii din Iaşi

Un şofer teribilist în vârstă de 32 de ani, Iulian Claudiu Baidan, a vrut să testeze puterea ultimului model de Audi, un S8, pe Şoseaua de Centură, între Metro şi Uricani.

Tânărul a apăsat serios pe acceleraţie şi a trecut în jurul orei 12:00 cu 166 de km/h pe lângă un echipaj de la Serviciul Rutier Iaşi care se afla tot într-un Audi negru. Poliţiştii s-au luat după el.

Câteva minute mai târziu, radarul l-a surprins pe individ cu 236 km/h. Poliţistii au încercat în zadar să-l determine să se oprească.

Când a ajuns în Lunca Cetăţuii, a virat stânga spre CUG, sperând să i se piardă urma, apoi a mai făcut stânga o dată pentru a se îndrepta spre Valea Adâncă.

Într-un final, poliţiştii l-au prins la înghesuială în zona Fundac Oţelăriei şi l-au încătuşat pe loc. I-au reţinut permisul şi l-au sancţionat drastic, scrie, www.ziaruldeiasi.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iasi,
politisti,
exclusiv,
sosele,
audi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.