Suma REVOLTĂTOARE plătită de o primărie din România pentru achiziţia a 20 de pixuri

Postat la 12 august 2017 73 afişări

Primăria Dumbrăviţa din judeţul Timiş a plătit, în luna iulie a acestui an, aproximativ 3.000 de lei pentru cumpărarea a 20 de pixuri, reprezentanţii instituţiei spunând că au fost achiziţionate pentru a fi oferite invitaţilor prezenţi la un eveniment, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Suma REVOLTĂTOARE plătită de o primărie din România pentru achiziţia a 20 de pixuri

Potrivit unor documente de pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, în luna iulie, Primăria Dumbrăviţa, din judeţul Timiş, a cumpărat 20 de pixuri personalizate, în valoare de 145 lei bucata, şi un set format din stilou şi pix, care a costat 245 de lei.

Pixurile şi setul au fost cumpărate prin achiziţie directă de la o firmă din comună.

Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanţii Primăriei Dumbrăviţa explică faptul că pixurile au fost cumpărate pentru a fi oferite invitaţilor prezenţi la inaugurarea Serviciului de Evidenţă a Populaţiei din comună.

Cittii mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.