Sudul Statelor Unite, paralizat de 6 centimetri de zăpadă

Postat la 30 ianuarie 2014 85 afişări

Statele Louisiana, Mississippi, Carolina de Nord şi de Sud, Alabama şi Georgia au declarat stare de urgenţă după o ninsoare în urma căreia s-a depus un strat de zăpadă de doar şase centimetri.

Sudul Statelor Unite, paralizat de 6 centimetri de zăpadă

 Sudul Statelor Unite a fost paralizat de o ninsoare în urmă căreia s-au depus până la şase centimetri de zăpadă şi polei. În Atlanta, Georgia, şcolile au fost închise şi mulţi dintre copii au rămas peste noapte în unităţile de învăţământ, în timp ce conducătorii auto au fost blocaţi pe autostrăzi până la 22 de ore, relatează CNN.

Meteorologii americani au avertizat cu privire la posibilitatea unei ninsorii încă de luni, iar marţi dimineaţă, în jurul orei 3:00, au emis o alertă, care anunţa 2.5 inchi (n.r. 6.35 cm) de zăpadă şi polei. Autorităţile au ignorat însă avertizările meteo, nu au închis şcolile şi nu au pregătit suficiente utilaje pentru intervenţie. Când a început ninsoarea, cele mai multe companii şi-au trimis angajaţii acasă. Autostrăzile au fost luate cu asalt de un număr uriaş de navetişti, plecaţi spre casă, pe drumurile acoperite de polei şi zăpadă, la aproximativ aceeaşi oră, fără să aibă maşinile pregătite pentru iarnă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sudul-statelor-unite-paralizat-de-6-centimetri-de-zapada-11993378
11993378
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.