Băsescu: Armata, implicată în a substitui lipsa de capacitate a administraţiei, pe furtună

Postat la 30 ianuarie 2014 53 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, în cadrul primirii Comandantului forţelor NATO în Europa, gen. Philip M. Breedlove, că armata română este implicată în a substitui lipsa de capacitate a administraţiei de a păstra lucrurile sub control, pe furtună.

Băsescu: Armata, implicată în a substitui lipsa de capacitate a administraţiei, pe furtună

 Şeful statului a avut un schimb de cuvinte cu generalul american Philip M. Breedlove despre vremea din ambele ţări.

Breedlove i-a spus lui Băsescu că a aterizat, miercuri, pe aeroportul  Mihail Kogălniceanu, în condiţii de "furtună mare".

Preşedintele Traian Băsescu a replicat: "Dar nu comparabil cu ce se întâmplă în Statele Unite ale Americi, unde vântul ajunge la 140 km/h".

La rândul său, generalul i-a povestit şefului statului că soţia sa este din Statul Florida şi i-a trimis o fotografie cu o pancartă turistică cu textul "Bine ai venit în Statul însorit", în fotografie fiind zăpadă peste tot.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-armata-implicata-in-a-substitui-lipsa-de-capacitate-a-administratiei-pe-furtuna-11992759
11992759
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.