SUA au suspendat o parte din ajutorul militar destinat Egiptului

Postat la 20 august 2013 36 afişări

Administraţia Obama "reprogramează" unele fonduri destinate Egiptului, în timp ce are loc o revizuire, ceea ce înseamnă că Statele Unite au oprit temporar o parte din ajutorul militar acordat ţării, a declarat un oficial american.

SUA au suspendat o parte din ajutorul militar destinat Egiptului

 Un purtător de cuvânt al senatorului Patrick Leahy, David Carle, a confirmat pentru CNN că biroului său i s-a comunicat că ajutorul a fost suspendat. Dar Statele Unite subliniază oficial că nu a fost luată nicio decizie de oprire permanentă a acestuia.

Sursa citată nu a detaliat cum anume a fost redirecţionat acest ajutor, dar a precizat că administraţia se va consulta cu Congresul în legătură cu măsurile ulterioare.

Reporterul Josh Rogin de la Daily Beast a anunţat primul că Statele Unite au suspendat discret ajutorul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sua-au-suspendat-o-parte-din-ajutorul-militar-destinat-egiptului-11261515
11261515
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.