SUA au formulat peste trei sferturi dintre cererile de informaţii adresate Twitter

Postat la 01 august 2013 33 afişări

Reţeaua de socializare Twitter a anunţat miercuri că numărul cererilor de informaţii, din partea unor guverne, despre utilizatori de-ai săi, a continuat să crească în prima jumătate a anului, autorităţile americane formulând peste trei sferturi din aceste solicitări.

SUA au formulat peste trei sferturi dintre cererile de informaţii adresate Twitter

 Guvernele au formulat în total 1.157 de cereri de informaţii despre conturi de Twitter, dintre care 78% provin de la Statele Unite, potrivit unui raport în domeniul transparenţei publicat de reţeaua de socializare. Twitter a precizat că a furnizat autorităţilor americane ceea ce solicitau în 67% din cazuri.

Numărul de cereri din partea unor guverne a continuat să crească în fiecare dintre cele trei rapoarte în domeniul transparenţei publicate de Twitter de la începutul anului trecut, precizează reţaua.

Acesta era de 1.009 în al doilea semestru din 2012 şi de 849 în primul semestru.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sua-au-formulat-peste-trei-sferturi-dintre-cererile-de-informatii-adresate-twitter-11189964
11189964
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.