Studiul de fezabilitate pentru autostrada Iaşi-Târgu Mureş va fi revizuit tehnic şi valoric

Postat la 05 noiembrie 2013 58 afişări

Studiul de fezabilitate pentru autostrada Iaşi-Târgu Mureş va fi revizuit tehnic şi valoric întrucât studiul iniţial prevede o lucrare de o complexitate deosebită şi cu un cost de execuţie substanţial, se arată într-un răspuns dat de ministrul Transporturilor deputatului de Suceava Ovidiu Iane.

Studiul de fezabilitate pentru autostrada Iaşi-Târgu Mureş va fi revizuit tehnic şi valoric

 Ovidiu Iane (PSD) a adresat ministrului Transporturilor, Ramona Mănescu, o întrebare privind intenţiile ministerului în legătură cu construcţia tronsonului de autostradă Ungheni - Iaşi - Târgu Mureş, susţinând că pentru dezvoltarea zonei este nevoie de o infrastructură de conectare care să facă din Moldova o regiune perfect adaptată şi legată de restul ţării.

În răspunsul primit de Iane, cu număr de înregistrare din 21 octombrie, ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, a precizat că, în urma negocierilor cu Comisia Europeană, sectorul Târgu Mureş - Iaşi a fost inclus în structura TEN-T centrală.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/studiul-de-fezabilitate-pentru-autostrada-iasi-targu-mures-va-fi-revizuit-tehnic-si-valoric-11626209
11626209
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.