Omul de afaceri Marian Calotă, inculpat în dosarul lui Trăşculescu, condamnat la 3 ani cu executare

Postat la 04 noiembrie 2013 56 afişări

Omul de afaceri Marian Calotă, judecat pentru fapte de corupţie alături Alin Trăşculescu, a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti, luni, la trei ani de închisoare cu executare, în timp ce pentru fostul deputat PDL şi ceilalţi inculpaţi s-a dispus disjungerea cauzei.

Omul de afaceri Marian Calotă, inculpat în dosarul lui Trăşculescu, condamnat la 3 ani cu executare

 Decizia în cazul lui Calotă nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Bucureşti.

În cazul fostului deputat PDL Alin Trăşculescu şi al celorlalţi trei inculpaţi, instanţa a hotărât disjungerea cauzei într-un nou dosar, care va fi judecat tot la Tribunalul Bucureşti.

În aprilie, Alin Trăşculescu a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie pentru trafic de influenţă, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, instigare la spălare a banilor, delapidare şi uz de fals.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/omul-de-afaceri-marian-calota-inculpat-in-dosarul-lui-trasculescu-condamnat-la-3-ani-cu-executare-11619786
11619786
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.