Eurodeputatul Cătălin Ivan a cerut Daily Express să înceteze "cruciada" împotriva migrării românilor

Postat la 05 noiembrie 2013 51 afişări

Liderul delegaţiei române a grupului socialiştilor şi democraţilor în Parlamentul European (PE) Cătălin Ivan a solicitat publicaţiei britanice Daily Express să pună capăt "cruciadei" împotriva migrării românilor şi bulgarilor în Marea Britanie, relatează publicaţia în ediţia online de marţi.

Eurodeputatul Cătălin Ivan a cerut Daily Express să înceteze "cruciada" împotriva migrării românilor

 Potrivit site-ului, peste 35.000 de persoane au semnat o petiţie online a Daily Express, iniţiată săptămâna trecută, care solicită Guvernului britanic să menţină controale stricte asupra imigranţilor din cadrul Uniunii Europene (UE), în pofida viitoarei anulări, de la 1 ianuarie 2014, a restricţiilor impuse românilor şi bulgarilor.

Un parlamentar britanic conservator, Peter Bone, a lăudat iniţiativa publicaţiei, despre care afirmă că "vorbeşte în numele poporului britanic".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/eurodeputatul-catalin-ivan-a-cerut-daily-express-sa-inceteze-cruciada-impotriva-migrarii-romanilor-11623985
11623985
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.