Studiu: Doar doi din cinci bancheri din România pregătesc programe de plăţi mobile pentru 2019

Postat la 12 iulie 2018 94 afişări

În România, 19% dintre bancheri au indicat că au un program de implementare a plăţilor mobile în bancă pentru anul următor, arată un studiu prezentat joi, la Bucureşti, de compania norvegiană de tehnologie Auka.

Studiu: Doar doi din cinci bancheri din România pregătesc programe de plăţi mobile pentru 2019

„Dacă ne referim la plăţile mobile, România se regăseşte în continuare în urma multor vecini europeni, ţinând cont că majoritatea tranzacţiilor sunt sub formă de cash”, arată autorii studiului, într-un comunicat.

Potrivit studiului, mai puţin de doi din cinci (19%) bancheri chestionaţi din România au indicat că au un program de implementare a plăţilor mobile în bancă pentru anul următor. În toate regiunile în care s-a desfăşurat sondajul media procentul pentru acest răspuns a fost de 22%.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.