STUDIU. Categoria de persoane cu şanse mai mari să se reinfecteze cu Covid-19 după ce au trecut deja prin boală

Postat la 18 martie 2021 511 afişări

STUDIU. Categoria de persoane cu şanse mai mari să se reinfecteze cu Covid-19 după ce au trecut deja prin boală

Un studiu arată că persoanele peste 65 de ani sunt mai predispuse la reinfectarea cu Covid. Cei sub 65 de ani sunt imuni în proporţie de 80%, timp de cel puţin şase luni, arată studiul

Un nou studiu arată că persoanele în vârstă, care au fost infectate cu Covid-19, au şanse mai mari să se reinfecteze cu virusul, relatează The Guardian.

Studiul realizat în Danemarca a constatat că persoanele sub 65 de ani au avut o imunitate de 80% timp de cel puţin şase luni împotriva Covid, însă procentul a scăzut până la 47% pentru persoanele trecute de 65 de ani.

Oamenii de ştiinţă au declarat, în urma studiului, că este vital să fie luate măsuri pentru protejarea persoanelor în vârstă, care sunt mai predispuse să moară din cauza Covid.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
studiu,
crestere,
sanse

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.