Studioul Metro-Goldwyn-Mayer vrea să se listeze la bursă înainte de apariţia noului film James Bond

Postat la 10 septembrie 2012 13 afişări

MGM Holdings, care deţine studiourile Metro-Goldwyn-Mayer de la Hollywood, se pregăteşte să se listeze la bursă înainte de premiera noului film din franciza James Bond, programată pentru 26 octombrie, a declarat pentru Bloomberg o sursă apropiată discuţiilor.

MGM a depus în luna iulie la autoritatea de reglementare a pieţei de capital din SUA documentele pentru listarea la bursă, în cadrul unei proceduri confidenţiale care permite acţionarilor companiei să estimeze potenţialul interes al investitorilor înainte de a lua o decizie. Astfel, compania ar trebui să prezinte în luna septembrie prospectul pentru listare, pentru a profita de expunerea oferită de lansarea noii producţii James Bond. "Există aşteptări ridicate legate de rezultatele la box office. Prin lansarea procedurii de listare înaintea apariţiei filmului, acţionarii pot obţine ceea ce vor, iar investitorii vor vedea mai târziu cu ce rămân", comentează pentru Bloomberg Jay Ritter, profesor de finanţe la Univesitatea din Florida.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/studioul-metro-goldwyn-mayer-vrea-sa-se-listeze-la-bursa-inainte-de-aparitia-noului-film-james-bond-10046406
10046406
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.