Stroe: Mitingul de la Bucureşti se desfăşoară după canoane corecte. Să încercăm să fim mai democraţi!

Postat la 16 septembrie 2013 40 afişări

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a declarat, luni, că protestul de la Bucureşti faţă de proiectul minier de la Roşia Montană se desfăşoară "după canoane corecte", iar forţele de ordine nu au fost agresate de către protestatari, adăugând: "Trebuie să încercăm să fim un pic mai democraţi!".

Stroe: Mitingul de la Bucureşti se desfăşoară după canoane corecte. Să încercăm să fim mai democraţi!

 Radu Stroe a afirmat, la Galaţi, unde a participat la şedinţa Comitetului pentru situaţii de urgenţă, că dacă persoanele care protestează la Bucureşti faţă de proiectul de la Roşia Montană vor provoca, "vor primi replica".

"Mitingul din Bucureşti se desfăşoară după toate canoanele corecte. Poliţia, jandarmii nu sunt agresaţi, nu sunt înjuraţi, nu sunt loviţi. Este adevărat că pun piciorul puţin pe carosabil, o oră-două, dar e de preferat să treacă totul în linişte, decât să începem să provocăm. Dacă ei, însă, vor provoca, sigur că la prima provocare asupra trupelor de ordine vor primi replica. Dar sper să nu se întâmple lucrul acesta. Trebuie să încercăm să fim un pic mai democraţi!", a spus ministrul Radu Stroe.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/stroe-mitingul-de-la-bucuresti-se-desfasoara-dupa-canoane-corecte-sa-incercam-sa-fim-mai-democrati-11338539
11338539
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.