Stroe: Ministrul de Interne al Germaniei a pierdut ocazia să tacă, a depăşit limita legitimei apărări

Postat la 04 martie 2013 54 afişări

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat, luni, că omologul său german "a pierdut ocazia să tacă", arătând că în MAI există o vorbă, respectiv că "trebuie să păstrezi limita legitimei apărări", iar ministrul german "a depăşit limita legitimei apărări".

Stroe: Ministrul de Interne al Germaniei a pierdut ocazia să tacă, a depăşit limita legitimei apărări

 Întrebat cum comentează anunţul făcut de omologul său german că Germania se va opune intrării României şi Bulgariei în Schengen, ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a spus că acesta a pierdut ocazia să tacă.

"Domnul ministru de Interne al Germaniei a pierdut ocazia să tacă. Urma să se exprime în JAI, unde putea spune orice. Păcat. În sistemul nostru de activitate specifică Ministerului de Interne există o vorbă: «trebuie să păstrezi limita legitimei apărări». Ministrul a depăşit limita legitimei apărari. Păcat pentru marea Germanie", a declarat Radu Stroe, luni, pentru Realitatea TV.

El a mai spus că România a făcut ceea ce trebuia pentru a intra în Schengen, însă Germania se opune.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/stroe-ministrul-de-interne-al-germaniei-a-pierdut-ocazia-sa-taca-a-depasit-limita-legitimei-aparari-10631276
10631276
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.