Stroe, despre crimele din Argeş şi Mehedinţi: Numai demenţii fac aşa ceva. Astfel de crime odioase nu pot fi prevenite

Postat la 30 mai 2013 78 afişări

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a declarat joi, referitor la cazul cadavrelor carbonizate în Mehedinţi şi la cel al femeii găsite fără cap, mâini şi picioare în râul Argeş, că "numai demenţii fac aşa ceva" şi că astfel de crime odioase nu pot fi prevenite.

Stroe, despre crimele din Argeş şi Mehedinţi: Numai demenţii fac aşa ceva. Astfel de crime odioase nu pot fi prevenite

 "Problema e că trebuie să facem să nu se mai întâmple lucrurile astea. Numai că e un lucru aleatoriu, fără niciun punct de sprijin - nebunia. Pentru că nişte oameni normali nu fac aşa ceva, numai demenţii fac aşa ceva. Ăsta e foarte greu de captat înainte de a se produce fapta. Trebuie să încercăm să prevenim, dar demenţele de acest gen, cu foc, cu tăiatul capului, crimele acestea odioase, aici nu ai ce preveni. Când îi vine omului nebunia, o face şi nu ai de unde să ştii care sunt ăia. Uneori, ferească Domnul, poate fi şi printre noi", a spus ministrul.

În privinţa cazului din Mehedinţi, Radu Stroe a spus despre suspecţi că aceştia "sunt identificaţi' şi că "se iau declaraţii", iar "unii au şi recunoscut".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/stroe-despre-crimele-din-arges-si-mehedinti-numai-dementii-fac-asa-ceva-astfel-de-crime-odioase-nu-pot-fi-prevenite-10912397
10912397
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.