Stresul informatic, sindromul utilizatorilor de internet

Postat la 28 aprilie 2010 13 afişări

Penele de curent, lentoarea in pornire a computerului si exasperarea provocata de interventiile informaticienilor conduc la cresterea numarului de cazuri de persoane suferind de sindrom al stresului informatic, potrivit unui studiu al Chief Marketing Officer Council (CMOC), preluat de AFP.

"Actualii consumatori de continuturi digitale sunt din ce in ce mai enervati de problemele tehnologice din viata lor de zi cu zi", se arata in studiul CMOC, organizatie care reuneste 4.500 de directori de marketing din 70 de tari. Studiul, care a fost efectuat pe un esantion de 1.000 de persoane din America de Nord, identifica printre cauzele sindromului stresului informatic "computerele si dispozitivele complicate si frustrante, penele de curent, virusii si asteptarile lungi pentru rezolvarea acestor probleme".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
stres,
informaticieni,
sindrom,
CMOC,
studiu
/actualitate/stresul-informatic-sindromul-utilizatorilor-de-internet-6071133
6071133
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.