Storia.ro anunţă Black Weekend-ul pentru imobiliare: reduceri de 400.000 de euro şi peste 100 de proprietăţi puse la vânzare

Autor: Ioana Matei Postat la 15 noiembrie 2016 411 afişări

Storia.ro anunţă Black Weekend-ul pentru imobiliare: reduceri de 400.000 de euro şi peste 100 de proprietăţi puse la vânzare

Storia.ro, site-ul de imobiliare lansat de OLX, anunţă Storia Black Weekend, o campanie de trei zile cu reduceri de până la 25% la proprietăţi din toate regiunile ţării. Potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei, în perioada 18-20 noiembrie, pe pagina blackfriday.storia.ro cumpărătorii vor găsi peste 100 de oferte, cu reduceri cuprinse intre 5% si 25%.

 

În cele trei zile de Black Friday, cumpărătorii interesaţi de achiziţia unei noi locuinţe pot vizualiza anunţuri de vânzare sau închiriere pentru apartamente, case sau chiar şi proprietăţi mai mari precum terenuri sau spaţii comerciale. În total, valoarea cumulată a reducerilor prezentate pe site cu ocazia weekend-ului de Black Friday este de aproximativ 400.000 euro, iar cel mai mare discount înregistrat pentru o proprietate se ridică la valoarea de 31.000 de euro.  

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.