Care sunt cei mai tari 100 vloggeri români

Postat la 14 noiembrie 2016 4990 afişări

Care sunt cei mai tari 100 vloggeri români

6 milioane de vizualizări şi aproape 20.000 de noi abonaţi adaugă în fiecare săptămâna  cele 100 de canale de YouTube din vlogosfera românească, potrivit unui comunicat dat publicităţii de Screen Native. 

Totul anul acesta primul vlogger român ajunge la 2016 la 1.000.000 de abonaţi, anume Mikey Has, a cărui poveste o puteţiciti aici.

Screen Native a realizat topul 100 al vloggerilor locali şi se actualizează în fiecare săptămâna şi pune în context o prima împărţire pe categorii a vlogosferei, o evaluare a tracţiunii fiecărei categorii şi a relevanţei faţă de grupe de vârstă a fiecărui canal.

În clasament, după Mikey Has, urmează vloggeriţa Tequila, urmată de Ilies vlogs. Locul patru este ocupat de CreativeMonkeyzArmy, iRaphahell, Noaptea Târziu, MaxInfinite, Codrin Bradea, Zmenta Mihai şi maxisialtele. Topul 100 îl puteţi consulta aici

Topul este ordonat după numărul de abonaţi ai canalului dar poate fi reevaluat după numărul de vizualizări, de noi abonaţi sau numărul de clipuri noi adăugate pentru a stabili cele mai mari creşteri sau cele mai de succes zone în ultima săptămâna, mergând până la  materialele care au generat acest succes.

Mai multe despre fenomenul Youtube şi videoantreprenori puteţi citi aici

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.