Stolojan: Trebuie să o luăm de la capăt. Înainte de a arunca piatra, să vedem fiecare ce am făcut

Postat la 14 decembrie 2012 16 afişări

Eurodeputatul PDL Theodor Stolojan consideră că PDL trebuie să o ia de la capăt, dar că înainte de "a arunca cu pietre", fiecare democrat-liberal trebuie să se gândească ce a făcut pentru partid, el arătând şi că problema PDL este că nu învaţă din istorie: funcţia de prim-ministru nu se cedează.

"Înfrângerea este înfrângere, din orice unghi ai privi-o. Deci, nu ai prea multe de spus. Dezamăgirea evident că este mare, iar şedinţa de astăzi este exact o şedinţă pentru a putea discuta foarte deschis ceea ce s-a întâmplat şi, evident, ceea ce-i mai important, de a stabili ce avem de făcut pentru perioada care urmează. Practic, trebuie s-o luăm de la capăt", a declarat Stolojan vineri la RFI.

Eurodeputatul PDL precizează că "Statutul prevede după fiecare alegeri parlamentare o serie întreagă de acţiuni: alegeri la nivelul organizaţiilor partidului, mergând până la conducerea partidului".

"Dar, încă o dată, mai important este de a înţelege exact ceea ce s-a întâmplat de fapt, unde lucrurile n-au mers şi unde trebuie acţionat pentru a reveni. Există foarte limpede prevederea de a ajunge la alegeri în partid după ce au loc alegerile parlamentare", a adăugat el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Stolojan,
prim-ministru,
PDL
/actualitate/stolojan-trebuie-sa-o-luam-de-la-capat-inainte-de-a-arunca-piatra-sa-vedem-fiecare-ce-am-facut-10392531
10392531
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.