Stolojan: Situatia sistemului bancar din Romania nu e atat de roz cum e prezentata, dar nici tragica

Postat la 22 iulie 2011 14 afişări

Europarlamentarul Theodor Stolojan a declarat, vineri, ca situatia sistemului bancar din Romania nu este atat de roz cum este prezentata, dar ca nu este nici tragica.

"Eu vreau sa precizez foarte limpede, nu stiu daca ati observat in ultimele rezultate financiare anuntate pentru sistemul bancar din Romania, volumul pierderilor inregistrate de banci romanesti, in Romania a crescut foarte mult in trimestrul doi. Deci, situatia sistemului bancar din Romania nu este atat de roz cum este prezentata, nu este nici tragica! Problema e ca bancile din Romania inca nu stiu daca au atins varful de pierderi rezultat din acele credite cu buletinul, credite acordate in conditii foarte usoare din perioada de pana la sfarsitului 2008. Deci, bancile romanesti inca nu stiu daca au atins varful", explica europarlamentarul PDL la RFI.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
stolojan,
sistem bancar,
situatie
/actualitate/stolojan-situatia-sistemului-bancar-din-romania-nu-e-atat-de-roz-cum-e-prezentata-dar-nici-tragica-8515179
8515179
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.