Stolojan: România nu îşi permite anticipate, nu se impune nici guvern de tehnocraţi

Postat la 23 ianuarie 2012 9 afişări

Liderul eurodeputaţilor PDL, Theodor Stolojan, a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, că eventuale alegeri anticipate în 2012 ar pune guvernul în imposibilitatea de a continua reformele asumate prin Acordul cu FMI, BM şi CE.

Stolojan a spus că prelungirea protestelor şi degenerarea în acţiuni violente, ca şi eventuale alegeri anticipate în 2012, ar pune guvernul în incapacitate de acţiune în ceea ce priveşte continuarea reformelor structurale şi aplicarea măsurilor prevăzute în Acordul cu FMI, Banca Mondială şi Comisia Europeană.

"Dar domnilor Antonescu şi Ponta nu le pasă de asta, lor le pasă numai de ceea ce se va întâmpla cu ei, iar problema lor este că nu vor scoate mai mult de 50%. Asta este singura problemă importantă pentru domnii Ponta şi Antonescu" , a afirmat el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Stolojan,
anticipate,
guvern,
tehnocraţi
/actualitate/stolojan-romania-nu-isi-permite-anticipate-nu-se-impune-nici-guvern-de-tehnocrati-9168916
9168916
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.