Ştirbu: În Olt niciodată Partidul Naţional Liberal nu va mai sta la masă cu PSD

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 08 decembrie 2023 83 afişări

Niciodată Partidul Naţional Liberal nu va mai sta la masă în judeţul Olt cu PSD, spune vicepreşedintele PNL Gigel Ştirbu. El afirmă că la prezidenţialele din 2024 PNL să dea preşedintele acestei ţări: „Nu cred că această ţară îşi permite să se întoarcă cu 30 de ani în urmă”.

Ştirbu: În Olt niciodată Partidul Naţional Liberal nu va mai sta la masă cu PSD

„Anul 2024 e un an crucial, nu numai pentru PNL, ci şi pentru România. Salvarea acestei ţări este ca la prezidenţialele din 2024 PNL să dea preşedintele acestei ţări. (...) Este inadmisibil ca în 2024 această ţară să fie condusă de cineva care încă nu-şi găseşte, după ce caută destul de intens, diploma de bacalaureat. Nu cred că această ţară îşi permite să se întoarcă cu 30 de ani în urmă şi să piardă legătura cu lumea civilizată”, spune Gigel Stirbu la întâlnirea regională a Ligii Aleşilor Locali ai PNL, regiunea SV Oltenia.

El afirmă că oamenii în judeţul Olt nu votează neapărat stânga.

„Toate aceste lucruri se întâmplă poate din cauza faptului că liderilor, unora dintre liderii noştri, le este mult mai confortabil să pună batista pe ţambal. E mult mai greu să te baţi cu PSD, e mult mai greu să te iei cu ei de piept şi să ai probleme, să ai anumite neconcordanţe, să fiu mai elegant, cu instituţiile statului, e mult mai uşor să spui gata şi facem aşa: mata iei 95 şi o iau cinci, la numărul de primari mă refer. Acesta este efectul pe care noi îl trăim în judeţul Olt. Niciodată, dar absolut niciodată, în judeţul Olt nu vom mai asista, vă garantez, niciodată Partidul Naţional Liberal nu va mai sta la masă cu PSD”, afirmă Stirbu.

El spune că a lansat invitaţie partidelor de dreapta pentru constituirea unei alianţe „împotriva a tot ceea ce înseamnă subdezvoltarea acestui judeţ”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ştirbu,
psd,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.